Työkenkä Sievi File Black

46,90

Saatavuus:
1-2 viikkoa
Tuotekoodi:
50-12327-503-0PM
Valmistaja:
Sievi

Vaihtoehdot

Lisää koriin

Ei vielä pisteytetty Kirjoita arvostelu

Työkenkä Sievi File Black

Sievi File Black on klassinen, hollannikastyyppinen työjalkine, joka sopii moneen käyttötarkoitukseen. Jalkineen päällinen on kestävää mustaa nahkaa. Käännettävässä takaremmissä on venyke, joka parantaa kengän istuvuutta. Pitävä polyuretaanipohja kestää öljyä ja useita kemikaaleja. Lisäksi jalkineella on ESD-hyväksyntä, joten jalkineet sopivat erinomaisesti ympäristöön, jossa käsitellään herkkiä sähkölaitteita.

Ominaisuudet

FlexStep
Pohjamateriaali PU
FlexStep®-joustopohja
Sievin ja käyttäjien yhteistyönä kehittämä polyuretaanipohja eli FlexStep®-joustopohja on mikrohuokoisen rakenteensa ansiosta hyvin pitävä, joustava ja antaa ylivoimaisen iskunvaimennuksen. Erinomaisen iskunvaimennuksen todistaa myös virallisen EN ISO 20345:2011 -standardin mukainen turvajalkinetesti. FlexStep®-joustopohjan koko rakenne ehkäisee jalkoihin ja selkärankaan kohdistuvaa rasitusta ja iskuja, jotka saattavat aiheuttaa kiusallista jalka- ja selkäsärkyä ja siten alentaa myös työtehoa. Siksi FlexStep®-joustopohja on miellyttävämpi ja turvallisempi tapa eliminoida isku.

 

Joustopohja

 

Koronjousto
Jalkineen koronjousto suojaa jalkoja ja tukielimiä ylimääräiseltä rasitukselta. EN ISO 20345:2011 ja EN ISO 20347:2012 -standardien vaatimukset täyttävä jousto (vähintään 20 J) perustuu FlexStep®-pohjamateriaaliin.

 

Antistaattinen
Antistaattisella rakenteella varustetut työkengät purkavat hallitusti kehoon keräytyneen staattisen sähkön. Vastuksen raja-arvot ovat 100 kΩ - 1000 MΩ.

 

ESD ESD
ESD-jalkineet purkavat pohjarakenteen kautta hallitusti ja turvallisesti kehoon kerääntyneen staattisen sähkön. Sieviläisten ESD-jalkineiden vastuksen raja-arvot 100 kΩ - 35 MΩ ovat tavallisia antistaattisia jalkineita tiukemmat (IEC 61340-5-1). ESD-jalkineiden avulla voidaan estää herkkien elektronisten laitteiden vaurioitumista.

 

Öljyn- ja useiden kemikaalien kesto
Jalkineen PU-pohja kestää vahingoittumatta öljyä ja useimpia kemikaaleja. Öljynkestävyys täyttää EN ISO 20345:2011 -standardin mukaiset vaatimukset.

 


Sievin Jalkine Oy on Pohjois-Euroopan johtava turva- ja ammattijalkineiden valmistaja, jolle asiakkaiden jalkojen viihtyvyys on pääasia. Sievi kehittää erittäin monipuoliseen mallistoonsa jatkuvasti parempia ominaisuuksia, ja myös kenkien ulkonäköön satsataan merkittävästi. Sievin tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa, ja kaikilla Sievin jalkineilla onkin avainlipputunnus. Sievi ottaa vastuuta myös ympäristöstä; Sievin Jalkine Oy on ottanut käyttöön ensimmäisenä eurooppalaisena kenkätehtaana hyväksytyn ympäristöjärjestelmän, joka perustuu ISO 14001 -standardiin.

Kirjoita arvostelu

Huomaa: HTML:ää ei käsitellä!

Huonoa            Hyvää


Jatka