Turvakenkä Sievi Solid XL S2

92,90

Saatavuus:
1-2 viikkoa
Tuotekoodi:
47-52296-103-0PM
Valmistaja:
Sievi

Vaihtoehdot

Lisää koriin

Ei vielä pisteytetty Kirjoita arvostelu

Turvakenkä Sievi Solid XL S2

Turvakenkä Sievi Solid XL S2 soveltuu ominaisuuksiltaan erinomaisesti talviolosuhteisiin. Kengän mukavuuden ja turvallisuuden tekijöinä ovat mm. varvassuoja, antistaattinen rakenne, lämmin vuori, joustopohja ja XL-lesti, jossa jaloilla ja varpailla on enemmän tilaa. Turvakengän nimessä oleva S2 tarkoittaa, että kenkä täyttää EN ISO 20345 -standardin mukaisen S2-suojausluokan vaatimukset. Sievi Solid XL S2 on aito suomalainen avainlipputuote.

Ominaisuudet

Sievi Solid XL S2 -turvakengässä olevan lämpimän vuorikerroksen ansiosta kenkä sopii kylmiin olosuhteisiin.

 

Teräksinen varvassuoja Solid XL S2 -turvakengässä suojaa varpaita putoavilta esineiltä ja puristumisilta. Varvassuojan iskunkestävyys on 200 J ja puristusvoiman kestävyys 15000 N.

 


Sievi Solid XL S2 -kenkien pohja on valmistettu FlexStep®-materiaalista. Sievin ja käyttäjien yhteistyönä kehittämä yksikerroksinen polyuretaanipohja eli FlexStep®-joustopohja on mikrohuokoisen rakenteensa ansiosta hyvin pitävä, joustava ja antaa ylivoimaisen iskunvaimennuksen. Erinomaisen iskunvaimennuksen todistaa myös ainoa virallinen EN 345 / EN ISO 20345 -standardin mukainen turvajalkinetesti. FlexStep®-joustopohjan koko rakenne ehkäisee jalkoihin ja selkärankaan kohdistuvaa rasitusta ja iskuja, jotka saattavat aiheuttaa kiusallista jalka- ja selkäsärkyä ja siten alentaa myös työtehoa. Siksi FlexStep®-joustopohja on miellyttävämpi ja turvallisempi tapa eliminoida iskut.

 

Antistaattisella rakenteella varustetut Sievi Solid XL S2 -turvakengät purkavat hallitusti kehoon keräytyneen staattisen sähkön. Vastuksen Pohjamateriaali PU/PU raja-arvot ovat 100 kΩ - 1000 MΩ.

 

Turvakenkä Sievi Solid XL S2 on lisäksi ESD-jalkine. ESD-jalkineet purkavat pohjarakenteen kautta hallitusti ja turvallisesti kehoon kerääntyneen staattisen sähkön. Sieviläisten ESD-jalkineiden vastuksen raja-arvot 100 kΩ - 35 MΩ ovat tavallisia antistaattisia jalkineita tiukemmat (IEC 61340-5-1). ESD-jalkineiden avulla voidaan estää herkkien elektronisten laitteiden vaurioitumista.

 

Sievi Solid XL S2 -jalkineissa käytetään vettä hylkivää nahkaa. Solid XL S2:n vedenläpäisyvastus täyttää EN ISO 20345 -standardin vaatimukset.

 

Sievi Solid XL S2 -turvakengässä oleva PU-pohja kestää vahingoittumatta öljyä ja useimpia kemikaaleja. Öljynkestävyys täyttää EN ISO 20345 -standardin mukaiset vaatimukset.

 

Solid XL S2 -jalkineen XL-lesti on normaalia lestiä laajempi, minkä ansiosta jaloilla ja varpailla on enemmän tilaa. Kaikkien Sievin leveälestisten jalkineiden nimissä esiintyy tunnus XL.

 

Jalkineissa on käyttöä helpottava vetoketju, jonka ansiosta Solid XL S2 -turvakengät voi pukea ja riisua halutessaan ilman nauhojen avaamista.

 


Sievin Jalkine Oy on Pohjois-Euroopan johtava turva- ja ammattijalkineiden valmistaja, jolle asiakkaiden jalkojen viihtyvyys on pääasia. Sievi kehittää erittäin monipuoliseen mallistoonsa jatkuvasti parempia ominaisuuksia, ja myös kenkien ulkonäköön satsataan merkittävästi. Sievin tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa, ja kaikilla Sievin jalkineilla onkin avainlipputunnus. Sievi ottaa vastuuta myös ympäristöstä; Sievin Jalkine Oy on ottanut käyttöön ensimmäisenä eurooppalaisena kenkätehtaana hyväksytyn ympäristöjärjestelmän, joka perustuu ISO 14001 -standardiin.

Kirjoita arvostelu

Huomaa: HTML:ää ei käsitellä!

Huonoa            Hyvää


Jatka