Saapas Sievi Light Boot Warm O4, musta

65,00

Saatavuus:
1-2 viikkoa
Tuotekoodi:
95-41214-113-95M
Valmistaja:
Sievi

Vaihtoehdot

Lisää koriin

Ei vielä pisteytetty Kirjoita arvostelu

Saapas Sievi Light Boot Warm O4, musta

Sievi Light Boot Warm O4 on lämmin ja turvallinen kevytsaapas. Polyuretaani-mikrosolurakenne tekee jalkineista erittäin kevyet, käytössä miellyttävät ja kulutusta kestävät.

Ominaisuudet

FlexStep
Pohjamateriaali PU
FlexStep®-joustopohja
Sievin ja käyttäjien yhteistyönä kehittämä polyuretaanipohja eli FlexStep®-joustopohja on mikrohuokoisen rakenteensa ansiosta hyvin pitävä, joustava ja antaa ylivoimaisen iskunvaimennuksen. Erinomaisen iskunvaimennuksen todistaa myös virallisen EN ISO 20345:2011 -standardin mukainen turvajalkinetesti. FlexStep®-joustopohjan koko rakenne ehkäisee jalkoihin ja selkärankaan kohdistuvaa rasitusta ja iskuja, jotka saattavat aiheuttaa kiusallista jalka- ja selkäsärkyä ja siten alentaa myös työtehoa. Siksi FlexStep®-joustopohja on miellyttävämpi ja turvallisempi tapa eliminoida isku.

 

Lämmin vuori
Lämpimän vuorikerroksen ansiosta saapaat sopivat hyvin myös kylmiin olosuhteisiin.

 

Joustopohja

 

Koronjousto
Koronjousto suojaa jalkoja ja tukielimiä ylimääräiseltä rasitukselta. EN ISO 20345:2011 ja EN ISO 20347:2012 -standardien vaatimukset täyttävä jousto (vähintään 20 J) perustuu FlexStep®-pohjamateriaaliin.

 

Antistaattinen
Antistaattisella rakenteella varustetut jalkineet purkavat hallitusti kehoon keräytyneen staattisen sähkön. Vastuksen raja-arvot ovat 100 kΩ - 1000 MΩ.

 

ESD ESD
ESD-jalkineet purkavat pohjarakenteen kautta hallitusti ja turvallisesti kehoon kerääntyneen staattisen sähkön. Sieviläisten ESD-jalkineiden vastuksen raja-arvot 100 kΩ - 35 MΩ ovat tavallisia antistaattisia jalkineita tiukemmat (IEC 61340-5-1). ESD-jalkineiden avulla voidaan estää herkkien elektronisten laitteiden vaurioitumista.

 

Vettä hylkivä
Saappaiden vedenläpäisyvastus täyttää standardin EN ISO 20345:2011 vaatimukset.

 

Öljyn- ja useiden kemikaalien kesto
Saappaan PU-pohja kestää vahingoittumatta öljyä ja useimpia kemikaaleja. Öljynkestävyys täyttää EN ISO 20345:2011 -standardin mukaiset vaatimukset.

 


Sievin Jalkine Oy on Pohjois-Euroopan johtava turva- ja ammattijalkineiden valmistaja, jolle asiakkaiden jalkojen viihtyvyys on pääasia. Sievi kehittää erittäin monipuoliseen mallistoonsa jatkuvasti parempia ominaisuuksia, ja myös kenkien ulkonäköön satsataan merkittävästi. Sievin tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa, ja kaikilla Sievin jalkineilla onkin avainlipputunnus. Sievi ottaa vastuuta myös ympäristöstä; Sievin Jalkine Oy on ottanut käyttöön ensimmäisenä eurooppalaisena kenkätehtaana hyväksytyn ympäristöjärjestelmän, joka perustuu ISO 14001 -standardiin.

Kirjoita arvostelu

Huomaa: HTML:ää ei käsitellä!

Huonoa            Hyvää


Jatka