Kuitutapetti Sandudd Jukka Rintala, Lumilumme 4923-3

33,17

Saatavuus:
5-7 työpäivää
Tuotekoodi:
4923-3
Valmistaja:
Sandudd
Lisää koriin

Ei vielä pisteytetty Kirjoita arvostelu

Jukka Rintala on Suomen tunnetuimpia muotisuunnittelijoita. Rintala on suunnitellut paljon sisustustekstiilejä, mattoja ja tapetteja, ja nyt hänen kättensä jälkeä voi ihailla myös Sanduddin Jukka Rintala -valikoimassa.

Sandudd Jukka Rintala -tapetit on painettu polyester-kuidusta ja selluloosasta valmistetulle ns. nonwoven-kuitukankaalle. Kuitukangas eli nonwoven on hengittävä materiaali, joka tekee tapetoinnin helpoksi. Perinteinen vuotien leikkaaminen ja vetyttäminen ei ole välttämätöntä, vaan liisteri voidaan levittää suoraan seinäpinnalle ja tapetti asentaa rullasta suoraan seinään. Vaihtoehtoisesti tapetti voidaan liisteröidä perinteiseen tapaan harjalla tai koneella vuotaan, jolloin vettymisaikaa ei tarvita. Sandudd Jukka Rintala -tapetit on painettu ympäristöystävällisesti, vesiliukoisilla painoväreillä. Tapeteilla on erittäin hyvä valonkesto. Rullapituus on taloudellinen 11,20 metriä eli neljä vuotaa normaaliin huonekorkeuteen.

Pohjatöissä on suositeltavaa tehdä pohjamaalaus, jos seinässä on voimakkaita kontrasteja. Voimakkaat värit saattavat näkyä uuden tapetin alta, erityisesti jos uusi tapetti on vaalea.

Sandudd Jukka Rintala -tapetti on suomalainen avainlipputuote.

Ominaisuudet

  • Laadukas kotimainen nonwoven-kuitutapetti
  • Tuote mydään rullittain, rullapituus 11,20 m
  • Rullaleveys 0,53 m
  • Helppo tapetointi - liisteri suoraan seinään
  • Liisterisuositus: Nonwoven-liisteri
  • Pesunkestävä - tapetti voidaan pyyhkiä kostealla sienellä tai liinalla käyttäen mietoa pesuaineliuosta
  • Erittäin hyvä valonkesto
  • Kuviokohdistus: tasakohdistus
  • Suomalainen avainlipputuote

Sandudd Oy on Suomen johtava tapetinvalmistaja. Jo vuodesta 1885 Sandudd on valmistanut laadukkaita tapetteja erityisesti suomalaiseen ja skandinaaviseen sisustusmakuun. Oman tuotannon lisäksi Sandudd maahantuo maailman johtavien tapetinvalmistajien tuotteita. Tapettien lisäksi yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat FinnTurf-ovimatot. Sanduddin tapettitehdas ja pääkonttori sijaitsevat Toijalassa. Mattotuotteet valmistetaan Reisjärvellä Sanduddin emoyhtiön Elecster Oyj:n muovitehtaalla.

Kirjoita arvostelu

Huomaa: HTML:ää ei käsitellä!

Huonoa            Hyvää


Jatka