Maksutavat

Kattavat ja turvalliset maksutavat

Maksaminen Rautaverkko.fi -verkkokaupassa on helppoa, nopeaa ja turvallista. Ostoskorin sisällön toimituskuluineen voi maksaa tilauksen teon yhteydessä joko verkkopankissa tai luottokortilla. Lisäksi käytössä on lasku- ja osamaksuvaihtoehdot, joilla saat ostoksillesi maksuaikaa.

Paytrail-maksutavat

Verkkopankit

Käytössä ovat yleisimmin Suomessa käytetyt verkkopankit.

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (Y-tunnus 2122839-7, entinen Suomen Verkkomaksut Oyj) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksaessasi ostokset pankin verkkopalvelussa näkyy maksun vastaanottajana Paytrail Oyj, joka tilittää summan edelleen Rautaverkolle.

Maksut Visa-, Visa Electron - tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Rautaverkko Finland Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Maksaminen laskulla ja osamaksulla

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collectorin kanssa, joka on Collector Credit AB:n laskupalvelu. Maksutapa on mahdollinen enimmillään 2000 € ostoissa. Kun valitset maksutavaksi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilatut tuotteet kotiisi ennen niiden maksamista. Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin.

Lasku erääntyy tilausta seuraavan kuukauden viimeinen päivä, minkä ansiosta voit saada jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa. Laskun saadessasi voit valita 24 kuukauden osamaksun maksamalla laskuun merkityn vähimmäissumman. Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Osamaksulla maksettaessa veloitetaan lisäksi tilinhoitomaksu 2,95 euroa kuukaudessa. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Kun valitset laskulla tai osamaksulla maksamisen, voit tilata tavaraa ainoastaan vakituiseen osoitteeseesi ja sinun pitää olla täyttänyt 20 vuotta ennen tilaamista.

Saat täydelliset ehdot Collector Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä:

Turvallisuus

Rautaverkossa maksaminen ja asioiminen on täysin turvallista. Käytämme asiakas- ja maksutietojen välityksessä asiakkaan tietokoneen ja Rautaverkko.fi -verkkokaupan välillä SSL-suojattua HTTPS-yhteyttä. Tämä monimutkainen kirjainyhdistelmä tarkoittaa käytännössä sitä, että kaikki maksutietojen välitys on salattua ja tiedot eivät voi joutua ulkopuolisten haltuun. Samaa menetelmää käyttävät mm. useimmat verkkopankit ja muut turvallisia yhteyksiä edellyttävät palvelut.

Emme tallenna asiakkaidemme luottokorttien numeroita mihinkään.

Mikäli sinulla on kysyttävää tilausten maksamisesta Rautaverkossa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.